Keressen bátran, segítünk

Hangyafogó, hangyariasztó

Gazdaságos és hatékony családi kiszerelés
1 632 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 073 Ft
Régi ár: 2 326 Ft
724 Ft + Áfa
Akciós ár:
919 Ft
Régi ár: 1 059 Ft
806 Ft + Áfa
Akciós ár:
1 024 Ft
Régi ár: 1 386 Ft

Ebben a termékkategóriában olyan hangyaírtó termékeket talál, melyek segítségével sikeresen felveheti a harcot a lakását, házát ellepő hangyák ellen. Ezek a rovarok teljesen ellehetetlenítik az életünket, ha megjelennek a lakhelyünk egy adott részén. Elég ha kicsit morzsás marad a padló a vacsora után és előfordulhat, hogy egy-két napon belül meg is jelennek. A hangya irtása házilag szerencsére ma már egyáltalán nem kivitelezhetetlen feladat, köszönhetően a hangya ellen bevethető rendkívül hatékony hangyaírtó poroknak és különböző kemikáliáknak. Nagyon ügyeljünk azonban, hogy minden itt kapható hangyairtó por esetében véletlenül se keveredjen élelmiszerrel, ugyanis ezek rendkívül erős mérgek.

Kattintgasson végig a szakáruházunkban kapható hangyariasztó szereken és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet, illetve amelyik elnyeri tetszését. Nálunk kedvező áron juthat ezekhez a termékekhez és biztos megoldást nyújtanak bármilyen hangya ellen, ha azok ellepik otthonunkat.

Kevés kellemetlenebb dolog van, mint mikor ezek a rovarok ellepik mondjuk a fürdőszobánkat, konyhánkat, vagy a raktárhelységet. Befészkelhetik magukat akárhová és nagyon nehéz lehet őket kiirtani. A nálunk kapható termékek azonban gyökeresen szüntetik meg a problémát. Hangya ellen ugyanis az egyik legkiválóbb megoldás, ha a mérget a hangyák behordják a bolyba, annak belsejébe, így a kolónia kipusztul. Ott hat a hangyaírtó szer leginkább, ahol annak kell.

Fontos az egyes hangyariasztó szerek esetében, hogy gyermekektől tartsuk azokat távol, valamint háziállat se kerüljön a kiszórt por, méreg közelébe. Szintén ügyeljünk arra, hogy mikor mi magunk elhelyezzük a hangyák vonulási helyére az anyagot, szembe, szánkba ne kerüljön.

A hangyairtás házilag sosem volt egyszerűbb és hatékonyabb! A termékekre kattintva elérhetőek a leírások, melyek bemutatják a szerek alkalmazását és hogy mire figyeljünk, mikor kiszórjuk azokat. A legtöbb esetben porként, de akár vizes oldat formájában is alkalmazhatóak, valamint spray formában is elérhetőek nálunk.

Ezek a termékek minőségi, hatékony és erős szerek, melyek gyors hatásúak és könnyű az alkalmazásuk. A hangyairtás otthon sosem volt egyszerűbb. Ne aggódjon hát, ha megjelennek a rovarok a lakásában, házában, az itt kapható termékek biztos megoldást nyújtanak a problémára.

Ajánlott termékek

5 188 Ft + Áfa
Akciós ár:
6 589 Ft
Régi ár: 7 011 Ft
1 901 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 414 Ft
Régi ár: 2 645 Ft
2 242 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 847 Ft
Régi ár: 3 112 Ft
Kattintson a "kérem a kedvezményt!" gombra és megajándékozzuk egy -5% kedvezményre
jogosító kuponnal, melyet bármely termékünkre beválthat a megrendelés végén.
Ne feledje: minden termékünkre

15 napos pénzvisszafizetési garanciát

vállalunk!
Kuponkód: Mostveged01