Keressen bátran, segítünk

Kedves Vásárlóink! Üzletünkben a személyes bolti átvétel január 3 és január 31 között leltár miatt szünetel.
VISZONT! A webshopon leadott rendeléseket ez idő alatt is kiszolgáljuk házhozszsállítással!
Amennyiben személyes bolti átvételt szeretne, úgy újra február 1.-től van erre lehetőség.

Arthur Schopf Hygiene Gmbh

3 080 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 912 Ft
Régi ár: 4 753 Ft
1 731 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 198 Ft
Régi ár: 2 778 Ft

Az Arthur Schopf Hygiene Gmbh egy megbízható német márka, mely lokális és nemzetközi szinten is rendkívül aktív. A cég elsőszámú tevékenységi köre az élelmiszeriparra, mezőgazdaságra és növénytermesztésre csoportosul, vegyszereket és állathigiéniás termékeket gyártanak. Szemléletmódjuk a fejlesztés és gyártás során rendkívül innovatív, házon belül sok fejlesztést végeznek, dolgozóik pedig mély technikai ismerettel rendelkeznek szakmájukban. 
 
Az Arthur Schopf Hygiene Gmbh vállalat kiemelkedő ügyfélszolgálattal rendelkezik és megoldás-orinentált attitűddel. Ez kiütközik termékeik minőségén is. Mindemellett elmondható a cég állatriasztóiról a nagyfokú hatékonyság és az elvárható német precizitás. 
 
A vállalat immáron több mint 80 éve bír jelenléttel a piacon. Állathigiéniás termékeket, vegyszereket, rovarirtókat, tisztíszószereket, fertőzésmegelőző szereket gyártanak. Gyártó telepeik megtalálhatók Bavariában, Thüringen-ben, kémiai laborjuk Bitterfeld-ben. Brandenburgban speciális termékeket fejlesztenek és gyártanak mezőgazdasági, ipari és otthoni felhasználásra. 
 
Vásárlóikat és klienseiket mélyen szeretnék megismerni a vállalatnál, hogy a legakkurátusabban határozhassák meg a fennálló problémákat, amelyre aztán a jól ismert német precizitás tükrében precíz megoldásokkal tudnak szolgálni. 
 
Az exporttevékenysége folyamatosan nő a cégnek, szerte az egész világon. A cég filozófiáját és hozzáállását a teljes dolgozói stáb elsajátítja és továbbítja a vásárlók felé.
 
Internetes áruházunkban a cégtől megtalál vakondriasztó és nyestriasztó termékeket, melyek rendkívül megbízhatók és hosszú távon használhatók problémamentesen. A vegyszeres termékek esetében fontos, hogy azok bevizsgált, ellenőrzött alkotóanyagokból álljanak. Minden nálunk vásárolt termék biztonságos, az előírt utasításokat azonban minden esetben olvassa el, különösen a biztonsági figyelmeztetésekre és előírásokra. 
 
Ajánljuk az Arthur Schopf Hygiene Gmbh márka összes termékét minden kedves vásárlónknak, úgy válogattuk össze a gyártókat kínálatunkba, hogy azok magas színvonalat képviselhessenek egytől-egyig. Mi is ezeket az állatriasztókat, rovarirtókat használnánk és használjuk, nem árusítunk olyan terméket, melynek a megbízhatóságában egy kicsit is kételkedünk. 
 
A gyártó minden termékére 12 hónap garanciát vállalunk, ezen felül pedig 12 hónap pénzvisszafizetési garanciát. Amennyiben nagyobb tételben vásárolna be web-shopunkból, ne habozzon vele, ugyanis most 20.000 forintos vásárlás felett ingyenes házhozszállítással kedveskedünk minden ügyfelünknek. 

Ajánlott termékek

2 242 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 847 Ft
Régi ár: 3 112 Ft
4 117 Ft + Áfa
Akciós ár:
5 229 Ft
Régi ár: 5 593 Ft
1 866 Ft + Áfa
Akciós ár:
2 370 Ft
Régi ár: 2 620 Ft
Kattintson a "kérem a kedvezményt!" gombra és megajándékozzuk egy -5% kedvezményre
jogosító kuponnal, melyet bármely termékünkre beválthat a megrendelés végén.
Ne feledje: minden termékünkre

15 napos pénzvisszafizetési garanciát

vállalunk!
Kuponkód: Mostveged01