Keressen bátran, segítünk

Arthur Schopf Hygiene Gmbh

2 748 Ft + Áfa
Akciós ár:
3 490 Ft
Régi ár: 3 884 Ft

Az Arthur Schopf Hygiene Gmbh egy megbízható német márka, mely lokális és nemzetközi szinten is rendkívül aktív. A cég elsőszámú tevékenységi köre az élelmiszeriparra, mezőgazdaságra és növénytermesztésre csoportosul, vegyszereket és állathigiéniás termékeket gyártanak. Szemléletmódjuk a fejlesztés és gyártás során rendkívül innovatív, házon belül sok fejlesztést végeznek, dolgozóik pedig mély technikai ismerettel rendelkeznek szakmájukban. 
 
Az Arthur Schopf Hygiene Gmbh vállalat kiemelkedő ügyfélszolgálattal rendelkezik és megoldás-orinentált attitűddel. Ez kiütközik termékeik minőségén is. Mindemellett elmondható a cég állatriasztóiról a nagyfokú hatékonyság és az elvárható német precizitás. 
 
A vállalat immáron több mint 80 éve bír jelenléttel a piacon. Állathigiéniás termékeket, vegyszereket, rovarirtókat, tisztíszószereket, fertőzésmegelőző szereket gyártanak. Gyártó telepeik megtalálhatók Bavariában, Thüringen-ben, kémiai laborjuk Bitterfeld-ben. Brandenburgban speciális termékeket fejlesztenek és gyártanak mezőgazdasági, ipari és otthoni felhasználásra. 
 
Vásárlóikat és klienseiket mélyen szeretnék megismerni a vállalatnál, hogy a legakkurátusabban határozhassák meg a fennálló problémákat, amelyre aztán a jól ismert német precizitás tükrében precíz megoldásokkal tudnak szolgálni. 
 
Az exporttevékenysége folyamatosan nő a cégnek, szerte az egész világon. A cég filozófiáját és hozzáállását a teljes dolgozói stáb elsajátítja és továbbítja a vásárlók felé.
 
Internetes áruházunkban a cégtől megtalál vakondriasztó és nyestriasztó termékeket, melyek rendkívül megbízhatók és hosszú távon használhatók problémamentesen. A vegyszeres termékek esetében fontos, hogy azok bevizsgált, ellenőrzött alkotóanyagokból álljanak. Minden nálunk vásárolt termék biztonságos, az előírt utasításokat azonban minden esetben olvassa el, különösen a biztonsági figyelmeztetésekre és előírásokra. 
 
Ajánljuk az Arthur Schopf Hygiene Gmbh márka összes termékét minden kedves vásárlónknak, úgy válogattuk össze a gyártókat kínálatunkba, hogy azok magas színvonalat képviselhessenek egytől-egyig. Mi is ezeket az állatriasztókat, rovarirtókat használnánk és használjuk, nem árusítunk olyan terméket, melynek a megbízhatóságában egy kicsit is kételkedünk. 
 
A gyártó minden termékére 12 hónap garanciát vállalunk, ezen felül pedig 12 hónap pénzvisszafizetési garanciát. Amennyiben nagyobb tételben vásárolna be web-shopunkból, ne habozzon vele, ugyanis most 20.000 forintos vásárlás felett ingyenes házhozszállítással kedveskedünk minden ügyfelünknek. 

Ajánlott és gyakran keresett termékeink

3 929 Ft + Áfa
Akciós ár:
4 990 Ft
Régi ár: 5 155 Ft
7 866 Ft + Áfa
Akciós ár:
9 990 Ft
Régi ár: 10 156 Ft
Kattintson a "kérem a kedvezményt!" gombra és megajándékozzuk egy -5% kedvezményre
jogosító kuponnal, melyet bármely termékünkre beválthat a megrendelés végén.
Ne feledje: minden termékünkre

15 napos pénzvisszafizetési garanciát

vállalunk!
Kuponkód: Mostveged01